Vi har gått ihop med Allianceplus AB och stängt ner vår webbsida, besök oss på Allianceplus.se
Skicka en offertförfrågan
Om oss

Nytt namn.
Ännu bättre!

Sedan den 12 december 2011 heter vi Express Gruppen. Vi började som Stockholm Express Städ 1998 och har sedan dess stadigt utvecklats och utökat våra marknadsandelar. Idag är vi en auktoriserad serviceentreprenör.

Vi erbjuder många former av städtjänster plus en lång rad andra trivseltjänster. Väl utförda jobb har gett oss ett gott renommé och många betydelsefulla uppdrag. Våra kunder finns bland annat inom kontor, livsmedelsbutiker, hotell- och konferensanläggningar, fastighetsbolag, skolor, sjukvård och byggarbetsplatser.

Personliga, Professionella, Pålitliga

Vårt motto är Personliga, Professionella, Pålitliga. Vår företagskultur uppmuntrar alla anställda att bli problemlösare. Det gäller allt från att lämna en skinande ren lokal på utlovad tid till att ta ansvar för eventuella fel och åtgärda dem omedelbart. Det är så ett långvarigt förtroende byggs.

Företagets grundare Abbe Elyounssi, blev 2005 utnämnd till Årets företagare i Solna. Dessutom är företaget för sjätte gången i år placerad på Dagens Industris lista över Sveriges Gasellföretag. Det är vi stolta över.

Företagsledning

Grundare/Entreprenör: Abbe Elyounssi. Har 17 års erfarenhet från städbranschen och företaget 1998. Abbe är också företagets driftchef och planerare.

Verkställande direktör: Tomas Nordgren. Har 22 års erfarenhet från städbranschen som marknads- och driftansvarig.

Kvalitets- och miljöansvarig: Jonny Mantsinen. Har 18 års erfarenhet av kundrelationer, försäljning och arbetsledning.

Key Account Manager: Alex Cerda. Ansvarar för våra nyckelkunder och har 17 års erfarenhet från städbranschen bland annat som arbetsledare, driftchef och säljare.